Levering

Verzending van uw pakket
De levering van Kickbikes kan, mits op voorraad, erg snel. Vaak kunnen de Kickbikes al de volgende dag bezorgd worden. De pakketten worden bezorgd door GLS pakketdienst. Als het pakket verzonden is, krijgt u via een e-mail een track en trace link zodat u het pakket kunt volgen. Veel klanten laten hun bestelde step bezorgen op het werk of bij de buren als ze zelf niet thuis zijn. De chauffeur komt bij u langs tussen 9.00 u. en 17.00 u. Als u kiest voor een ander bezorgadres, geef dit dan even aan bij uw bestelling. Voor uw bestelling tot €50,- vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 4,95. U kunt het pakket ook bij FitKick ophalen. Het afmonteren van de Kickbike is eenvoudig. Mocht u hulp nodig hebben bij afmonteren, laat het even weten. Dit is bij afhalen mogelijk. 

Maandag t/m donderdag:bestelt voor 16.00 uur, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden. U kunt het pakket meestal de volgende werkdag verwachten.

Vrijdagochtend: bestelt voor 11.00 uur, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden. U kunt het pakket op maandag of dinsdag verwachten. 
Let op:GLS bezorgt niet op zaterdag of zondag

Vrijdagmiddag t/m zondag: bestelt tussen vrijdagmiddag 11.00 uur en maandag 16.00 uur, dan wordt uw bestelling maandag verzonden. U kunt het pakket dinsdag of woensdag verwachten.
Bent u niet thuis? Geen probleem. U krijgt een bericht in uw brievenbus met een telefoonnummer van het GLS-depot bij u in de buurt. Het pakket ligt daar dan voor u klaar om het zelf op te halen of u kunt een nieuwe bezorgdatum afspreken via de GLS Pakketshop. Voor Pakketshop-adressen kijk op de GLS website.

Retourzending van uw pakket
Bent  u niet tevreden met u aankoop dan kan u binnen 1 week contact met ons opnemen. De step kan worden teruggebracht of teruggestuurd. Alleen 100% nieuwe en onbeschadigde steppen die weer als nieuw verkocht kunnen worden, nemen wij retour. U krijgt binnen 10 dagen uw geld excl. eventueel gemaakte transportkosten teruggestort op uw bankrekening. Vergeet niet het aankoopbewijs in de doos te doen als u het pakket terugstuurt. Wilt u er tevens voor zorgen dat de step goed verpakt wordt, zodat er geen transportschade kan ontstaan gedurende de transport. Het is heel vervelend voor u als bij het terugsturen toch nog transportschade ontstaat. Verpak de step dus extreem goed (veel karton om het frame en metalen onderdelen).

SHOPPING BAG 0