Steplessen

Steppen is een toegankelijke sport en geeft een full body work out. Het is een duursport met een lage belasting op de gewrichten. Steppen zorgt ervoor dat je verbranding op gang komt, een ideale sport om calorieën te verbranden. Op een Kickbike heb je een groot bereik, er zijn dan ook veel prachtige routes te steppen. De eerste keer steppen is vaak het lastigst. Je bent dan nog bezig om de techniek  eigen te maken en je staat dan nog niet ontspannen op de step. Na de eerste keer merk je al snel vooruitgang en zal je ondervinden dat buitensporten echt heel leuk is. Voor je het weet step je vooraan mee in de groep en ben je net als velen ‘addicted’. Beginnen is mogelijk in een KickStartles of dmv een priveles. 

Lessen
Tijd
maandag
dinsdag
19:30u tot 20:30u
Alle niveaus
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
Kosten
losse les
€10,- (incl. stephuur)
strippenkaart incl. stephuur
€75,- (10x)
strippenkaart, eigen step
€55,- (10x)
priveles 1 persoon
€25,-
priveles 2 personen
€40,-
Strippenkaarten zijn 6 maanden geldig

KickStart: het niveau voor de startende stepper. In deze lessen is er aandacht voor de juiste steptechniek. Er worden meer stops gemaakt voor uitleg dan in de andere lesuren. We steppen ongeveer 10 km.

KickUp: het reguliere stepniveau. We steppen mooie routes door het Goois natuurgebied. Tijdens de stops doen we extra kracht oefeningen. Deze oefeningen zijn vrijblijvend om mee te doen. Wij steppen ongeveer 10- 12 km.

KickUp+: sneller en verder. Tijdens de stops doen we extra kracht oefeningen. Deze oefeningen zijn vrijblijvend om mee te doen. We steppen 12-16km. Een les voor de meer ervaren stepper die conditioneel wil worden uitgedaagd.

KickTour: naast de wekelijkse lessen staan er ook maandelijks toertochten in de agenda. Indien je de techniek beheerst en een beetje doorzettingsvermogen hebt 😉 dan is het erg leuk om bij deze tochten aan te haken. Weet je niet zeker of de tocht geschikt voor jou niveau is, vraag dan om advies. De kosten zijn 2 strippen van de strippenkaart of €15,- voor een losse deelname.

Priveles: wilt u de steptechniek onder de knie krijgen, of komen de vaste lessen u niet uit? Een priveles is een fijne manier om te genieten in de natuur en aan u conditie te werken. De route en intensiteit van de les wordt aangepast aan uw niveau. De les is in overleg in te plannen. Kosten voor een priveles zijn  €25,- voor 1 persoon en €30,- bij twee personen. Dit is inclusief de stephuur.

Waarom steppen?

  • weinig belasting op de spieren en gewrichten
  • eenvoudig te leren
  • conditie- en krachttraining
  • je komt op de mooiste plekjes in ‘t Gooi
  • buitensporten is goed voor je fysieke en je mentale gesteldheid
  • fijne club, iedereen voelt zich welkom
SHOPPING BAG 0

Contact

Neem via het onderstaande formulier contact op.