Producten

FitKick is premium dealer van het merk Kickbike. Wij steppen al jarenlang op dit stoere en betrouwbare merk. Wij hebben geen ander merk kunnen vinden dat zo veelzijdig is, een goede work out geeft en duurzaam is. Vandaar dat wij ons alleen richten op Kickbikes.  Op locatie zijn altijd verschillende modellen Kickbikes aanwezig om te testen. Wij informeren met veel plezier over de stepsport. Lessen in de techniek zijn prive of in groepsverband mogelijk. Check onze Social media voor aanbiedingen. Bestellingen boven de €50,- worden kosteloos verzonden. Zijn er vragen over de webshop? Is de Kickbike niet op voorraad. Wij informeren graag over de levertermijn. Neem hiervoor contact op.

Login

Registreren

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot uw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in onze privacybeleid.

Wachtwoordherstel

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt per e-mail een link om een ​​nieuw wachtwoord aan te maken.

SHOPPING BAG (0)