Stepverhuur

Bij FitKick verhuren wij steppen van het merk Kickbike. Een Kickbike is een all round step. De step is geschikt vanaf 1.35 meter en tot een maximum van 120 kg. De grote wielen zorgen ervoor dat je makkelijk snelheid maakt en een groot bereik hebt.

FitKick ligt centraal in ‘t Gooi te Bussum. Vanuit de locatie zijn er prachtige routes te steppen. De Tafelbergeide, Naarden Vesting, Bussumerheide, Naardermeer, ’s Gravenlandse buitenplaatsen zijn allen op stepafstand. Een uitstapje naar Laren of Blaricum is ook mogelijk. Een routekaart kunt u meekrijgen en de meeste routes zijn via Route You op de telefoon beschikbaar.

Kickbike 1 uur:  €10,- 

Kickbike 3 uur:  €15,-

Kickbike dag   : €20,-

Een route steppen met begeleiding is ook mogelijk. De kosten met begeleiding zijn €15,- p.p.. Minimaal 3 deelnemers. 

Wil je een Kickbike reserveren, neem contact via onderstaande knop of via 06 – 5 333 76 98 

Rondje Naarden-Vesting (6km)

Ontdek de natuur, cultuur, historie en gezelligheid van Naarden-Vesting per step. Onze locatie ligt aan de oude toegangsweg tot Naarden- Vesting vanuit Utrecht. De tocht start bij enkelemarkante houten huizen die in de tijd van de Kringenwet rondom de vesting gebouwd mochten worden. Via de Utrechtse Poort steppen jullie de vesting stad in. Het is een mooie toegankelijke route door het stadje en over de vestingwallen, waarin u uiteraard langs de highlights van Naarden Vesting stept. Een gezelige koffiestop in het stadje is een aanrader.

Tafelbergheide (8 km)
Step een mooie route door villawijk Crailo en het bos, naar de Tafelbergheide. Dit is een 74ha groot heidegebied waar er tal van mooie paadjes zijn om te ontdekken. Met de Kickbikes kan er op de verharde en ook op de onverharde wegen worden gestept. Op de Tafelbergheide lopen de mooie witte Bretonse koeien vrij rond en een herder is vaak met de kudde schapen op pad. De heide wordt zo op een natuurlijke manier begrazen. Een bezoek aan De schaapskooi is ook mogelijk. De route is toegankelijk en een stop bij het gezellige restaurant De Goede Gooier of De eendracht, met prachtig uitzicht over de heide is mogelijk.

Bussumerheide (14 km)

De Bussumerheide is een 160ha groot heidegebied. De heidevelden en naaldbebossing geven een ‘open’ gevoel, zogenaamd ruimte om adem te halen. De Bussumerheide is het grootste aaneengesloten heidegebied in de omgeving. Er is een mooie ronde over de fietspaden door de heide te steppen. Prachtige vergezichten en met een beetje geluk zie je hertjes die hier in het wild leven. Een fijne stop bij La Place Laren of Heidezicht is uiteraard mogelijk.

 

Oud Naarden (14km)

Een hele leuke, veelzijdige route. Je stept langs het landgoed Oud Bussem door villawijk Bikbergen naar de schitterende Limitische heide kenmerkend door de heide, zandvlaktes en grazende Bretonse koeien, die vaak als hindernis op het fietspad gaan liggen. Na de heide komt u uit bij het huis van Het Hooge nest. Mocht u het boek nog niet hebben gelezen – een aanrader! Langs cafe Bos en Heide stept u via het bos een hele mooie route grenzend aan het Gooimeer. Je ziet hier de afgegraven gebieden die vroeger als inudatiegebied bij aanval van de vijand onder water gezet konden worden. Langs Oud Valkeveen stept u richting Naarden Vesting. Uiteraard is een pittstop te Naarden Vesting altijd een goed idee. Echt een hele leuke route met natuur, historie en cultuur.

’s Gravenlandse buitenplaatsen (16 km)

Een prachtige route.Je stept door het Bussumse dorp over de heide naar het Spandersbos. Via dit prachtige bos kom je aan bij de 10 buitenplaatsen. De imposante gebouwen met weelderige tuinen zijn aangelegd door rijke Amsterdammers als buitenplaats in de Gouden eeuw. De parkachtige tuinen en de neo classistiche gebouwen stralen nog de rijkdom uit van weleer. Op landgoed Boekesteyn kunt u heerlijk zitten bij Brambergen. Een bezoek aan het informatie gebouw van Natuurmonumenten is een aanrader.

Rondje Naardermeer (24 km)

Het Naardermeer is het eerste beschermde natuurgebied in Nederland. Het bestaat uit plassen met riet, hooiland en moerasbos. Het gebied maakte samen met de Vesting Naarden deel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie ter bescherming van Amsterdam en de Vesting Holland. Vanaf Gasterij Stadzigt begint een fietspad die het meer rond gaat, De onverharde wegen zijn door de drassigheid helaas niet met de step te nemen. Het verharde pad om het meer heen in ook een fijne route en je komt je tal van ‘verscholen’ koffie/eetgelegenheden tegen voor een fijne pitstop.

Dit is een langere route, 22 km. Best uitdagend als het je eerste keer op de Kickbike is.

SHOPPING BAG 0

Aanvraag stephuur

Neem via het onderstaande formulier contact op.

Bij verhuur gelden onze algemene voorwaarden. Steppen is op eigen risico.