Veilig betalen

Bij FitKick werken wij met het betaalsysteem van Mollie. Veiligheid is natuurlijk van groot belang als het gaat om online betalingen. Dit voorziet zowel de klant als ons van de nodige zekerheden. Mollie is een payment provider die de goedkeuring heeft van de Nederlandse Bank. Naast de garantie die ze geeft op veilige transacties, zijn ze ook in PCI en DSS gecertificeerd
Deze afkorting staat voor Payment Card Industry en Data Security Standard. Deze beveiligingsstandaard garandeert een vertrouwde behandeling van betalingsgegevens. Dit geldt niet alleen voor het verwerken van de betreffende data, maar ook voor de opslag daarvan. Daardoor wordt fraude en misbruik bij online betalingen voorkomen. Door Mollie te gebruiken als internetkassa ben je dus altijd verzekerd van optimale veiligheid.

Betaald u liever niet online dan is vooraf overmaken op onze bankrekening, of betalen middels een Tikkie of QR code scan bij ophalen ook een optie.

Login

Registreren

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot uw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in onze privacybeleid.

Wachtwoordherstel

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt per e-mail een link om een ​​nieuw wachtwoord aan te maken.

SHOPPING BAG (0)